Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1. tár

2011.01.08

Bomb Glove:

bomb_glove.jpg

Ez egy nagyon egyszerű fegyver, csupán bombákat kell dobálni vele. Elég kicsi a hatótávolsága, de a játék elején könnyen el lehet intézni a közepes erőségü ellenfeleket.

 

 

 

 

 

 

 

Blaster:

blaster.jpgEz egy pisztoly féle fegyver de nagyon gyorsan lövő igen könnyen használható ezköz. Hatótávolsága is igen nagy, bár a sebzése kicsi. Nekem ez az egyik kedvenc fegyverem a játékban, könnyen lehet használni közelre de távolra is jó ha becélzod az ellenfelet.

 

 

 

 

 

 

 

Pyrocitor:

pyrocitor.jpgEz egy lángszóró. A játék elején igen hatékony de a vége felé már gyengének bizonyul. Szerintem az első 5-6 páján könnyedén el lehet bánni vele az ellenfelekkel.

 

 

 

 

 

 

Omniwrnech 8000:

wrnch.pngEz a kezdő fegyverünk ami a Lombax faj egyik különleges találmánya, a galaxisban egyedül Ratchet-nek van ijenje. Egy egyszerű közelharci fegyver amit harcra, dobozok széttörésére és óriási csavarok csavarására használunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Swingshot:

 

swingshot.png

Ez az első kütyü amivel a játékban találkozunk. Egy kötelet lő ki aminek a végén egy kampó van amivel gömbökbe lőhetünk bele és lenghetünk arra amerre szeretnénk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mine Glove:

mine_glove.pngEz a fegyver nagyon hasónlít a Bomb Glove-ra. Csak abban külömböznek hogy evvel aknákat lehet kidobni amik csak akkor robbannak ha egy ellenség a közelükbe megy és a sebzése is sokkal nagyobb.

 

 

 

 

 

 

 

 Hydrodisplacer:

hydrodisplacer.jpgEz egy kütyü amivel csövekből lehet a vizet kiszívni és betölteni.

 

 

 

 

 

 

 

Walloper:

walloper.jpgEz egy boxkesztyű ami használatkor energiával töltődik fel. Nagyon erős fegyver az egész játék során hasznos. Az egyik kedcenc fegyverem.

 

 

 

 

 

 

 

Tresspasser:

trespasser.pngEz egy kódfejtő, lezárt ajtókat kell vele kinyitni vagy lézerrácsokat megszüntetni.

 

 

 

 

 

 

 

Grind boots:

grind_boots.jpgEzzel korlátokon lehet csúszni. A Blarg Station-on szerezzük meg.
 

 

 

 

 

 

 

 

Glove of Doom:

glove_of_doom.jpgEz egy igen hasznos fegyver. Kis robotokat lehet vele ledobni a földre amik megtámadják az ellenséget. Nagyon jól jön amikor fedezékbe vonulsz, mert az ellenség nem bír téged eltalálni de te így támadhatod őt.

 

 

 

 

 

Suck Cannon

suckcannon.jpgEzt a fegyvert Eudora-n kapjuk meg. Ellenfeleket lehet vele beszívni és kilőni.

 

 

 

 

 

 

Heli pack:

heli-pack.jpgEz Clank első fejlesztése. A kezeiből és a fejéből propellerek jönnek ki amik segítenek a magas hejekre való feljutásban és gyorsabban haladhatunk velük.

 

 

 

 

 

 

 

Morph-o-ray:

rcmorth_o_ray.jpegEz szerintem az egyik leghasznosabb fegyver. Az ellenfeleket csirkévé változtatja. A játék vége felé is nagy hasznát vesszük.

 

 

 

 

 

 

 

Taunter:

taunter.jpegEz a fegyver arra jó hogy felkeltsük magunkra az ellenség figyelmét. Mostmár tudom hogy hasznos köszönöm a kommentet balu-nak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pilot's helmet:

pilot-shelmet.jpgEz egy sisak ami nélkül nem szálhatunk be bolygón használható űrhajóba (nem tudom gogy ennek mi érteleme).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

02 mask:

02-mask.jpegEz már sokkal hasznosabb mint a Pilot's helemt. Levegőt biztosít nekünk az űrbázisokon, az Orxon-on és a víz alatt.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hajdu.balu@citromail.hu

(balu, 2011.05.04 15:02)

az orxsonon lehet vele skill pointot szerezni ha az alvó ellenfeleket a lézerrácsnak hívjuk

Re: hajdu.balu@citromail.hu

(Zsolt (szerkesztő), 2011.05.20 20:18)

Köszi a kommentet eddig nem jöttem rá a használatára.